Jadi Tutor, Pendidik & Trainer Profesional bersama

Tutor Profesional Malaysia

Adakah anda baru nak ceburkan diri sebagai pendidik atau trainer?

Tak tahu cara nak mula mengajar atau platform yang nak digunakan?

Kurang mahir gaya yang terbaik nak attract pelajar atau audience?

Atau anda stuck nak berkembang dalam bidang ni?

Nak kami bantu anda tambah pengetahuan dan skil pendidik profesional melalui medium online dan offline, yang boleh diakses dari mana saja?

Kami lancarkan

Sebuah platform eksklusif untuk anda upgrade ilmu, kemahiran & diri seterusnya meningkatkan kualiti & mengembangkan kerjaya dalam bidang tuisyen, pendidikan & latihan di Malaysia.

Apa manfaat yang tutor dapat di dalam closed group ini?

“6 tahun sebagai usahawan pendidikan tersungkur akibat covid. Selepas 6 bulan berehat kini bangkit dengan 2 modul terbaru dan melepasi target iaitu 5 angka pertama sebulan. Sekarang mempunyai modul sendiri Formula Heart to Heart Closing.”

“Pernah direject oleh 10 buah pusat tuisyen. Berpengalaman sebagai akauntan sambil buat partime tuisyen dengan mengajar banyak subjek. Selepas join program CMN, kini beliau fokus kepada prinsip akaun dan memperolehi RM7500 sebulan.
Kini beliau mengorak langkah sebagai Usahawan Tuisyen dan mula membina Team”

“Berpengalaman bekerja dalam bidang korporat. Kemudian beliau tercari2 kerjaya yang boleh balance antara kerjaya dan family. Dan menemui passion dalam bidang tutoring. Merupakan speaker Funtastic Kimia SPM dan projek bersama University of Cyberjaya. Daripada income Rm400-500 sebulan kini beliau menjana Rm5000 sebulan dalam bidang tutoring. Mempunyai modul sendiri FIT KIMIA."

“Berpengalaman sebagai Engineer dan terpaksa melepaskan jawatan kerana ingin fokus family. Kemudian menemui passion dalam bidang tutoring dan kini beliau merupakan Speaker Funtastic Matematik PT3 dan mempunyai modul sendiri. Kini merupakan tunjang utama dalam menguruskan Projek Kerjasama CMN dan University of Cyberjaya untuk program pelajar SPM”

Siapa yang sesuai untuk join Exclusive Member Tutor Profesional Malaysia

“Pernah rasa malu sebab tiada kerja tetap lepas grad. Teringat pesanan mak untuk berdoa di Mekah untuk bina kerjaya. Pernah buat tuisyen di rumah sebelum mengenali CMN. Setelah diguide, kini beliau merupakan Speaker Funtastic Matematik UPSR dan menguruskan CMN Academy Melaka. Beliau juga berjaya menghasilkan modul sendiri dan menjana sale RM8000 sebulan”

“Berpengalaman sebagai fasilitator Petrosains Negara. Berpeluang untuk membawa pelajar memenangi gold award pertandingan inovasi. Merupakan speaker untuk projek pelajar SPM di bawah Lembaga Zakat Selangor. Kini beliau merupakan speaker Funtastic Sains dan mempunyai modul Sains sendiri”

“Berpengalaman sebagai pegawai IT sehingga menemui passion yang beliau buat secara partime. Dicungkil bakat dalam Tutor Coaching Day sehingga menjadi Speaker FB Live. Kemudian menjadi fasilitator dan speaker untuk program STEM di sekolah dan PPD. Kini merupakan speaker Funtastic Sains UPSR”

“Diberikan amanah untuk menguruskan Teratak Ilmu Az Azziyad. Awal-awal tak yakin nak berkongsi dan nak handle team dengan baik. Setelah bersama dalam Circle dan program CMN kini beliau lebih jelas hala tuju dan yakin untuk menguruskan team dengan baik. Sekarang team Az ziyyad sudah berkembang dan menambahkan cawangan. Merupakan Certified Legend Trainer dan mempunyai modul Hijaiyyah Ohsem.”

Pakej Exclusive Member Tutor Profesional Malaysia

General

RM50 / tahun

 • Ebook SOP Tutor Profesional Malaysia bernilai RM50
 • Video '9 Blueprint Outstanding Tutor' bernilai RM100
 • Content Video Sharing bernilai RM150

Gold

RM150 / tahun

 • Ebook SOP Tutor Profesional Malaysia bernilai RM50
 • Video '9 Blueprint Outstanding Tutor' bernilai RM100
 • Content Video Sharing bernilai RM150
 • Recording Bengkel 'Legend Blueprint Mentorship' untuk Bina Modul bernilai RM150

Premium

RM250 / tahun

 • Ebook SOP Tutor Profesional Malaysia bernilai RM50
 • Video '9 Blueprint Outstanding Tutor' bernilai RM100
 • Content Video Sharing bernilai RM150
 • Recording Bengkel 'Legend Blueprint Mentorship' untuk Bina Modul bernilai RM150
 • Akses ke Tutor Coaching Day setiap bulan bernilai RM600
 • Recording 'Be The Legend Trainer 2021' bernilai RM150
 • 3 Sesi Group Consultation bernilai RM600
 • Virtual Creative Resume
 • Interactive Video & Fb Live Coaching
 • Fasilitator & Speaker

Contoh Sijil Tutor Rating Sistem

Dibawakan oleh