Dibawakan secara Online!

Tonton video ini sekarang untuk anda lihat sendiri kenapa ilmu 'ambil & jaga' team dapat bisnes anda...

"Saya sendiri akan bongkarkan Formula bina & kembangkan team yang Legend!"

Dari : Coach Mohd Noor

Adakah anda baru mula nak membina team?

Atau adakah anda mempunyai masalah untuk membina team yang bagus?

Anda ingin mengetahui formula bagaimana membina team yang bagus dan dapat membantu syarikat anda untuk grow dengan lebih baik dan lebih laju?

Ramai antara para usahawan yang mempunyai masalah untuk mencari pekerja, atau membina team yang bagus. Ada pekerja yang masuk, tapi tidak seperti yang mereka harap.

Ada yang sampai dah give up dan takut nak ambil team.

Macam mana saya tahu?

Dari pengalaman sendiri dan pengalaman daripada ramai kenalan usahawan...

Ada satu ketika saya mengikuti keluarga saya ke United Kingdom dan di sana saya tinggal selama lebih tiga tahun. dalam masa yang sama, saya mempunyai bisnes di Malaysia.

Jadi daripada situ, saya belajar banyak perkara terutamanya bagaimana untuk menguruskan team daripada jarak jauh.

Saya pernah berjumpa dengan pelbagai jenis 'pekerja' dan team.

Percaya atau tidak...

Staff atau team boleh jadi aset, boleh juga jadi liabiliti...

Boleh bantu kembangkan company, tapi boleh juga melingkupkan company...

Boleh jadi vaksin, tapi boleh juga jadi virus...

Sebab tu pentingnya ilmu dalam hal berkaitan ambil dan bina team.

Ambil team bukan perkara yang mudah... tapi nak 'groom' mereka mengambil masa & kesabaran

Team saya juga silih berganti...

Tapi ada yang masih setia menemani perjuangan ini.

Saya akan kongsikan anda Formula yang dapat bantu anda dalam membina team yang legend.

Kenapa ada usahawan selesa untuk bekerja sendirian dan ada pula usahawan yang dapat membina syarikat dengan mempunyai team yang bagus.

Jadi, kenapa kita perlu bina team?

Saya akan kongsikan bagaimana 'Art of Team' dapat membantu untuk kita mengenal personaliti serta potensi bakal team untuk kita pilih & ‘hire’, untuk bantu grow syarikat dengan lebih maju.

Dalam masa yang sama, saya akan kongsikan apakah perbezaan antara team dan juga pekerja.

Dan apakah kriteria great manager, yang mana ini akan dapat bantu kita mengenal pasti siapa yang kita boleh groom untuk jadi manager.

Saya juga akan kongsikan tentang Team Pathway yang merupakan ilmu yang sangat mahal & boleh menyebabkan team suka & loyal kepada kita.

"From Leadership to Legend"

Kami akan kongsikan tentang bagaimana leadership yang bagus supaya dapat membantu team dan juga syarikat anda untuk lebih berkembang.

Apakah dia skill knowledge talent yang selalu disalah tafsirkan dan jarang untuk orang ramai tahu bahawa ada perbezaan di antara ketiga-tiganya.

Dan kenapa sukar untuk menguruskan manusia?

Tapi bila anda tahu kaedah yang betul... anda akan kurang stress, kurang tekanan dan menyebabkan anda rasa anda boleh pergi jauh dengan team yang betul

Tak lupa juga, akhir sekali saya akan kongsikan bagaimana untuk membangunkan potensi team anda supaya mereka juga nampak hala tuju visi dan mereka juga rasa sense of belonging yang mana ini akan membangkitkan semangat mereka untuk membawa syarikat & business ke arah matlamat yang lebih besar.

Saya dah ringkas & padatkan formula ini...

Macam mana... simple bukan?

Teruskan membaca sebab sebelum akhir page ini saya nak bawa anda menyelusuri semua 7 parts tadi supaya anda boleh nampak keseluruhan bagaimana untuk memilih, membina, grow & groom team jadi LEGEND.

Jom saya ceritakan sikit berkenaan salah seorang yang dah kami bantu...

Ustaz Taufik pernah alami kejatuhan dalam bisnes terdahulu yang mana beliau betul-betul jatuh tersungkur, hingga terpaksa let go pusat tuisyen serta terpaksa jual kereta dan buat deposit untuk beli motosikal.

Beliau bermula semula dengan jenama Akademi Al-Qudwah selepas bertemu dengan kami.

Bermula dengan 1 team di pejabat & beberapa orang team tutor, beliau terus mengorak langkah sehingga sekarang, beliau dah capai 5 angka. Team beliau dah berkembang & bantu beliau hasilkan beberapa modul, bahan bantu mengajar & terbaru, aplikasi dan e-learning QudwahFlix.

Bagaimana anda nak ambil pengalaman saya bina team selama lebih 1 DEKAD?

... Dan bina team anda seperti ini

Bayangkan anda ada team .....

Ini kisah mereka yang kami bantu...

“6 tahun sebagai usahawan pendidikan tersungkur akibat covid. Selepas 6 bulan berehat kini Cikgu Ina bangkit dengan 2 modul terbaru dan melepasi target iaitu 5 angka pertama sebulan. Sekarang mempunyai modul sendiri Formula Heart to Heart Closing. Kini sedang dalam pembinaan team yang lebih besar.”

“Pernah direject oleh 10 buah pusat tuisyen. Berpengalaman sebagai akauntan sambil buat partime tuisyen dengan mengajar banyak subjek. Selepas join program CMN, kini beliau fokus kepada Subjek Prinsip Akaun dan memperolehi RM7500 sebulan.
Kini beliau mengorak langkah sebagai Usahawan Tuisyen dan Module Creator dan mula membina Team.”

“Berpengalaman sebagai Engineer dan terpaksa melepaskan jawatan kerana ingin fokus family. Kemudian menemui passion dalam bidang tutoring dan kini beliau merupakan Speaker Matematik PT3 dan mempunyai modul sendiri. Kini merupakan tunjang utama dalam menguruskan Projek Kerjasama CMN dan University of Cyberjaya untuk program pelajar SPM.”

Ini sebabnya kami bawakan

Seminar 1-Hari Secara Online Untuk Bantu Anda Kembangkan Bisnes Melalui Team Yang Hebat!

Seminar yang mana merangkumi 7 Formula yang sangat penting untuk bantu anda bina team berjaya & legend

Apa sebenarnya

Ia seminar human resources 1-hari untuk melahirkan team yang berkualiti & dapat bantu grow bisnes dan company

Seminar "Build A Legend Team" merupakan kunci dalam perancangan, pembinaan dan pengembangan team anda.

T.E.A.M

Together Everyone Achieve More

Bila anda hadir ke Seminar "Build A Legend Team", ini yang anda akan temui...

1- Y Team

Saya akan bantu anda betulkan mindset kenapa perlu ada team. Anda juga akan kenal apa itu team & siapa yang kita katakan sebagai team. Adakah team = pekerja, atau lebih luas dari itu?

2- Art Of Team

Bagaimana nak kenal siapa yang berpotensi untuk jadi team & bagaimana tapisannya.

3- Talent vs Staff

Nak pilih mana satu, Talent ke Staff? Kenapa talent tak sama dengan staff? Bagaimana nak kenal talent.

4- Great Manager Criteria

Kriteria pemilihan Person In Charge untuk manage perkara penting syarikat atau projek. Kenapa kriteria ini penting.

5- Team PathWay or PassAway

Bagaimana nak tunjukkan kelebihan jadi team & jalannya supaya mereka setia.

6- From Leadership To Legend

Bagaimana dari sifat leadership boleh lonjak seseorang team jadi legend.

7- Unleash Team Potential

Formula bagaimana nak gilap potensi team supaya mereka dapat lebih maju & bantu kita berkembang.

Seminar "Build A Legend Team" ni dicipta untuk siapa?

Sekarang anda mungkin tertanya-tanya bengkel ini untuk siapa...

Ada yang bertanya program ni sesuai untuk siapa...

Anda seorang usahawan?

Atau anda seorang Tutor/Trainer yang ingin kembangkan lagi kerjaya & bisnes anda?

Mungkin juga anda merupakan seseorang yang memegang jawatan HR Manager sesebuah company?

Anda seorang founder ataupun agen, stokis dan sebagainya anda ingin mengembangkan bisnes anda dengan cara pembinaan team yang berkesan dan efektif?

Jika ini berbunyi seperti anda...jadi seminar ini untuk anda!

Lihat apa kata mereka...

“Pernah rasa malu sebab tiada kerja tetap lepas grad. Teringat pesanan mak untuk berdoa di Mekah untuk bina kerjaya. Pernah buat tuisyen di rumah sebelum mengenali CMN. Setelah diguide, kini Chegu Beeha merupakan Speaker Funtastic Matematik UPSR dan menguruskan CMN Academy Melaka dengan bantuan team pengurusan & tutor dan pernah menjana sale sehingga RM8000 sebulan. Beliau juga berjaya menghasilkan modul Matematik UPSR sendiri”

“Ustazah Nina diberikan amanah untuk mengemudi serta menguruskan Teratak Ilmu Az Azziyad. Awal-awal tak yakin nak berkongsi dan nak handle team dengan baik. Setelah bersama dalam Circle dan program CMN kini beliau lebih jelas hala tuju dan yakin untuk menguruskan team dengan baik. Sekarang team Az ziyyad sudah berkembang dan menambahkan cawangan. Merupakan Certified Legend Trainer dan mempunyai modul Hijaiyyah Ohsem.”

Info Seminar 'Build A Legend Team'

Tarikh & Hari

24 April 2021 (Sabtu)

Masa

9.00 pagi - 5.00 petang

Online

Zoom.us

Sekarang pasti anda tengah fikir...

Berapa kos yang anda perlu laburkan untuk seminar 1-hari ini...?

Kebiasaannya, untuk hadir seminar sebegini secara LIVE, ianya RM100 per orang

Tak termasuk lagi kos hotel penginapan, pengangkutan, makanan...

Tapi memandangkan kami akan bawakan bengkel ini secara online terus ke rumah anda...

Dan saya betul-betul nak anda dapat manfaat daripada program ini...

Pakej Seminar 'Build A Legend Team'

Legend

140 / pax

  • Seminar 1 Hari bernilai RM100
  • SOP 'Hire Team' bernilai RM100
  • Template 'Surat Tawaran Pekerja' bernilai RM50
  • 1 Sesi group Consultation Bina Team bernilai RM150
  • Rakaman Vaksin Hire Team bernilai RM47
  • Total Nilai RM400

Advance

70 / pax

  • Seminar 1 Hari bernilai RM100
  • SOP 'Hire Team' bernilai RM100
  • Template 'Surat Tawaran Pekerja' bernilai RM50
  • Total Nilai RM250

Basic

30 / pax

  • Seminar 1 Hari bernilai RM100
  • Total Nilai RM100

FAST ACTION BONUS!!

Daftar Pakej Legend sebelum 20 April 2021 (Selasa)

Anjuran

Anda ada soalan nak ditanya berkaitan BALT2021?